Introductie Ninik Iriani

 

Geboren in Indonesië in de plaats Madiun op het eiland Java. Na haar middelbare school volgde ze de opleiding voor verpleegkundige en vroedvrouw. Na deze opleidingen werkte ze tot 1991 als vroedvrouw. In 1991 verhuisde ze naar Nederland. Ze ging hier in een Indonesisch verpleeghuis als verpleegkundige werken. Omdat ze naast haar baan graag een eigen praktijk wilde starten volgde ze de 2 jarige opleiding Voetreflexologie. Inmiddels is de praktijk gestart en veel klanten hebben de weg naar haar praktijk Pure and Health gevonden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Ninik is toegankelijk en staat open voor al je vragen. Voetreflextherapie is een prettige en veilige methode om met je gezondheid en welzijn bezig te zijn. Ninik kan door massage, druk- en warmtetoevoer blokkades opheffen. Met voetreflextherapie kan de harmonie tussen lichaam en geest herstellen. Zij helpt je om het zelf genezende vermogen van het lichaam te stimuleren. 
 
Zij geeft ook de traditionele Javaanse lichaamsmassage die ontspant en de huid reinigt.
 

Tevens geeft zij Hotstone massagetherapie, waarbij gemasseerd wordt met warme basalt stenen. Door de combinatie van warme stenen en de beweging met de stenen is het mogelijk om dieper gelegen weefsel te behandelen. Een Hotstone massage zorgt voor ontspanning tot het diepste niveau. Hotstone massage is pure verwenning en de nummer 1 onder de wellness massages.

 

Foto's Praktijk Ninik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afspraak maken

Ninik  maakt graag zelf de afspraken. Je kunt haar bereiken via het telefoonnummer: 0318-620424.

Mocht zij aan het behandelen zijn, stuur dan een email (ninikiriani@hotmail.com).

Zij neemt dan snel contact op.